مشاوره انجام پروپوزال ارشد انجام پایان نامه دکتری تهران تبریز اصفهان شیراز

پایان نامه تهران تبریز شیراز لرستان مازندران پروپوزال مشهد خوزستان ارومیه رشت یزد

انجام پروپوزال فوری پایاننامه ارزان فوری تحلیل آماری شبیه سازی دانلود مقاله تضمینی

دانلود رایگان پایان نامه شیمی هنر بیولوژی پروپوزال روانشناسی فلسفه آموزش زبان مترجمی میکروب شناسی پزشکی صنایع تربیت بدنی

isi تخفیف پروپوزال پایاننامه قسطی علوم سیاسی اجتماعی فرهنگی پایان نامه کامپیوتر مدیریت حقوق معتبر دانلود رایگان مقاله

مقاله کنفرانسی ویرایش پایاننامه ترجمه تایپ فوری دانشجو دانشگاه آزاد دولتی سراسری pdsabz20
مشاوره انلاین انجام پایان نامه انجام پروپوزال ارشد دکتری pdsabz20
آگاهی و نگرش دندانپزشکان درباره درمان آپنه تنفسی 09123600694
شنبه 4 آبان 1398 ساعت 17:45 | بازدید : 59 | نویسنده : متخصصین گروه تحقیقاتی پلاسما | ( نظرات )

در مطالعه ای که توسط Manohar و همکاران در سال 2016 با هدف بررسی آگاهی، نگرش و عملکرد دندانپزشکان در رابطه با درمان آپنه تنفسی انجام شد درکل 88 درصد از دندانپزشکان تعریف آپنه تنفسی را می دانستند. همچنین وقتی از آن ها در رابطه با تست های تشخیصی انجام شده برای آپنه تنفسی سوال شد 21 درصد نتوانستند تشخیص دهند این در حالی بود که بیش از 50 درصد از دندانپزشکان در رابطه با این تست ها دانش داشتند. همچنین 60 درصد دندانپزشکان در رابطه با سه گروه از لوازم کمکی آگاهی نداشتد(20).

در مطالعه ی مشابه دیگری که توسط Bian و همکاران در رابطه با آگاهی، نگرش و تجربه های کلینیکی دندانپزشکان عمومی در رابطه با آپنه تنفسی و وسیله های کمکی بر روی 500 دندانپزشک عمومی در ایالت ایندیانا در آمریکا انجام شد، شرکت کنندگان در رابطه با آپنه تنفسی و وسیله های کمکی نظر مثبتی داشتند. با این حال 58 درصد از دندانپزشکان نمیتوانستند علائم و نشانه های عمومی آپنه تنفسی را تشخیص دهند و 55 درصد از آن ها نیز در رابطه با دستگاه های جلوبرنده مندیبل اطلاعات کافی نداشتند.فقط 39 درصد از دندانپزشکان میتوانستند خرپف و آپنه تنفسی خفیف را تشخیص دهند. تنها 16 درصد از شرکت کنندگان درباره این موضوع در دانشکده دندانپزشکی آموزشی دیده بودند(8).

در مطالعه ی دیگری از Li و همکاران که به بررسی آگاهی و دانش پزشکان چینی در رابطه با آپنه تنفسی حین خواب در سال 2015 و بر روی 560 نفر انجام شد مشخص کردند که میانگین دانش در رابطه با آپنه تنفسی در این گروه44.87 ± 20.64 بود. 95 در صد پاسخ دهندگان فکر میکردندکه خرپف ممکن است یک بیماری باشد و 80 درصد پاسخ دهندگان می دانستند که آپنه تنفسی چیست(21).

در مطالعه دیگری که Jauhar و همکاران با هدف بررسی نگرش دندانپزشکان عمومی و پزشکان متخصص نسبت به ابزارهای داخل دهان برای مدیریت خروپف و آپنه خواب انجام دادند: 82 درصد متخصصین و 50 درصد دندانپزشکان به سوالات جواب دادند.از این تعداد 57 درصد از دندانپزشکان اظهار داشتندکه آنها تجهیزات برای درمان آپنه خواب را دارند ولی انجام غربالگری و بحث در رابطه با عوارض این لوازم بسیار متغیر است. همچنین 74 درصد از دندانپزشکان علاقه مند به شرکت در دوره های مدیریت آپنه وخواب بودند(22).

در مطالعه دیگری که توسط Vuorjoki و همکاران در سال 2016 در هلسینکی فنلاند با هدف بررسی آگاهی و نگرش دندانپزشکان عمومی و دندانپزشکان متخصص درباره درمان آپنه تنفسی انجام شد: در مجموع، 70.9٪ (134 نفر) دندانپزشکان واجد شرایط برای مطالعه، پرسشنامه را تکمیل کردند. از آنها 79.1٪ (106 نفر) دندانپزشکان عمومی و 20.9٪ (28 نفر) دندانپزشکان متخصص بودند. درمانهای با کمک اپلاینس به عنوان مثال، دستگاه های جلوبرنده فک پایین (MAD) کمتر در دندانپزشکان عمومی (8/69٪) گزارش شده ولی در متخصصان (3/89٪) (P <0.05)بیشتر گزارش شده است. عوامل خطر احتمالی، علائم و نشانه ها و پیامدهای OSA به طور کلی بدون توجه به میزان سابقه کار در دندانپزشکان به خوبی شناخته شده بود، اما متخصصان اغلب می دانستند که عرق شبانه (P <0.01) و خروپف (P <0.05) ممکن است نشان دهنده OSA باشد(23).

در مطالعه دیگری از Meenakshi و همکاران در سال 2016 که در رابطه با آگاهی دندانپزشکان و پزشکان درباره آپنه تنفسی در هند انجام شده: 62% از دندانپزشکان و 96% از پزشکان اطلاعی از درمانهای به وسیله اپلااینس برای آپنه تنفسی نداشتند.(24)

درمطالعه دیگری از Banabilh و Afaleg در سال 2017 که در باره آگاهی, سابقه تحصیلی, عقیده و مواجهه کلینیکی دندانپزشکان دولتی و خصوصی در رابطه با آپنه انسدادی و اپلاینسهای دهانی در عربستان انجام شد نتایج نشانگر این بود که تنها 48.6% دندانپزشکان با OSA آشنایی داشتند. علاوه بر آن اکثریت آنها (90.9%) اظهار داشتند که هیچ آموزشی درباره OSA و OA در زمان تحصیل ندیده اند. 81.1% آنها هرگز برای این بیماران OA تجویز نکرده اند. 87.4% دندانپزشکان هرگز بیمار مشکوک به OSA را به متخصصین ارجاع نداده اند(25).

 

«گروه تحقیقاتی پلاسما»

02166954926 /////// 09123600694

ترجمه فوری مقاله پایان نامه پروپوزال سمینار، پرداخت اقساطی، ترجمه ارزان متون تخصصی،

مبانی نظری و ترجمه فصل دوم، تایپ و ترجمه با تخفیف ویژه، تحلیل آماری

پیگیری فوری چاپ ارزان کتاب، معرفی جهت چاپ مقاله در ژورنال های معتبر

Email: PDsabz@yahoo.com

Telegram: @PDsabz20

Instagram: Plasma_Consulting_Group

 
موضوعات مرتبط: پزشکی , دندانپزشکی , ,

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


ترجمه پایان نامه: ارزیابی آناتومی سینوس ماگزیلا ری توسط CT پرتو مخروط قبل از افزایش ارتفاع کف سینوس
شنبه 4 آبان 1398 ساعت 12:56 | بازدید : 61 | نویسنده : متخصصین گروه تحقیقاتی پلاسما | ( نظرات )

عوارض جراحی در هنگام افزایش ارتفاع ماگزیلا ری غالباً در اثر سپتا در سینوس ماگزیلا ایجاد می شود. در این مطالعه، شیوع سپتا به صورت مطالعه ی گذشته نگر از طریق تصویربرداری سه بعدی برای ارزیابی ضرورت تصویربرداری مناسب قبل از ارتفاع کف سینوس تعیین شد. اسکن توموگرافی محاسبه شده با پرتو مخروطی از 1.029 بیمار متوالی برای ارزیابی شیوع سپتا، با در نظر گرفتن سن و جنس بیمار و همچنین تعداد و جهت گیری سپتاها و مکان آنها بررسی شد. در صورت وجود سپتا، ارتفاع اندازه گیری می شد و جهت گیری مشخص می شد. در 47٪ بيماران و 2/33٪ از سینوسها سپتا مشاهده شد. از نظر سن، جنس، و اختلاف آماری در زمان شیوع مشاهده نشد. بيشتر بيماران مبتلا به سپتا در يك سينوس (6/24٪) يك سپتا نشان دادند. 7/13٪ در هر سینوس یک سپتا نشان دادند. سایر ترکیبات (حداکثر سه مورد در هر سینوس) در 8.7٪ از بیماران یافت شد. سپتاها بیشتر در ناحیه مولر اول (256 سپتا) قرار داشتند و به دنبال آن در مناطق مولر دوم (225 سپتا)، منطقه مولر سوم (144)، منطقه پرمولر دوم (136)، اولین منطقه پر مولر (44) و منطقه ی کانین قرار داشتند (5). ميانگين قد سپتا 6/6 mm 8/0 ميليمتر براي هر سپتا بود . واریانس برای گروه جهت گیری ساژیتال (37.03 میلی متر) نسبت به سپتای برون گرا (9/25 میلی متر) بزرگتر بود. در 47٪ از بيماران اين نمونه از سپتا مشاهده شد. تصویربرداری مناسب قبل از انجام عمل جراحی سینوس، قابل توجیه است زیرا عوارض و میزان موفقیت در ارتفاع کف سینوس به وضوح مربوط به وجود سپتاست.

 

«گروه تحقیقاتی پلاسما»

02166954926 /////// 09123600694

ترجمه فوری مقاله پایان نامه پروپوزال سمینار، پرداخت اقساطی، ترجمه ارزان متون تخصصی،

مبانی نظری و ترجمه فصل دوم، تایپ و ترجمه با تخفیف ویژه، تحلیل آماری

پیگیری فوری چاپ ارزان کتاب، معرفی جهت چاپ مقاله در ژورنال های معتبر

Email: PDsabz@yahoo.com

Telegram: PDsabz20

Instagram: Plasma_Consulting_Group

 

 

 

 


موضوعات مرتبط: مهندسی پزشکی , پزشکی , ,

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


شناسایی کاندیداهای واکسن جدید در برابر آسینتوباکتربومانی مقاوم به چندین دارو
جمعه 6 ارديبهشت 1398 ساعت 12:39 | بازدید : 310 | نویسنده : متخصصین گروه تحقیقاتی پلاسما | ( نظرات )

مویل و همکاران (2013)، به شناسایی کاندیداهای واکسن جدید در برابر آسینتوباکتربومانی مقاوم به چندین دارو پرداختند. در این مطالعه واکسن معکوس ترکیبی و پروتئومیک برای شناسایی آنتی ژن های ترشحی و سطحی آسینتوباکتر بومانی استفاده شده است. با استفاده از ابزار پیش بینی سیلیکا و تجزیه و تحلیل ژنوم نسبی در ترکیب با روش های پروتئومیک، 42 آنتی ژن آزمایشگاهی را شناسایی شد که می تواند به عنوان اهداف بالقوه واکسن مورد استفاده قرار گیرد. با توجه به کمبود آنتی بیوتیک های موثر موجود برای درمان عفونت های باکتریایی آسینتوباکتربومانی مقاوم به چند دارو، این اهداف واکسن ممکن است به عنوان چارچوبی برای توسعه یک واکسن چندجزء محافظتی مورد استفاده قرار گیرند. این نتیجه که می تواند تاثیر بزرگی بر بار عفونت های آسینتوباکتربومانی در بخش های مراقبت های ویژه در سراسر جهان داشته باشد.


موضوعات مرتبط: پزشکی , ,

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


lncRNAs و عملکرد آن ها NAMPT// PVT1
سه شنبه 3 ارديبهشت 1398 ساعت 20:55 | بازدید : 42 | نویسنده : متخصصین گروه تحقیقاتی پلاسما | ( نظرات )

LncRNAها بر اساس موقعیت مکانی، نسبت به ژن­هاي کدکننده پروتئین، می­توانند به دسته­هاي زیر رده­بندي شوند: 1) سنس، 2) آنتی­سنس، 3) دوجهتی، 4) اینترونی،  5) بین ژنی [5]. اگر چه پیشرفت­هایی با وجود گزینه­هاي درمانی در دسترس که در زمینه سرطان کولورکتال وجود دارند، بهبود میزان بقاي بیماران مبتلا به سرطان کولورکتال به دلیل عدم تشخیص زودهنگام و پیش­بینی­هاي تشخیصی اولیه بهینه نیازمند بررسی زیست­مارکرهاي مربوطه و درك مولکولی مکانیزم­هاي CRC می­باشد. LncRNAها که از مناطق غیرکدگذاري رونویسی می­شوند، داراي یک چارچوب خوانش نیستند و بنابراین ظرفیت کدگذاري پروتئینی ظاهري ندارند [6]. LncRNA­هاي تنظیم­کننده به طور آزمایشی LncRNAsکوچک که مبتنی بر اندازه مولکول RNA عملکردي می­باشند طبقه بندي شده­اند [7]. LncRNA هاي کوچک، مانند microRNAs (miRs) که براي نقش­هاي بیولوژیکی در فرآیند سرطان مورد بررسی قرار گرفته­اند.LncRNA­ها کمتر توصیف شده­اند. با این حال، بیولوژي ارثی LncRNAs، که اغلب به عنوان ماده تاریک ژنوم اشاره می­شود، به تدریج روشن و آشکار گردیده است. مطالعات قبلی نشان داده­اند که تعداد زیادي از LncRNAs نقش مهمی در تنظیم سلول­ها و تمایز سلولی دارند و این موارد فرآیندهاي هستند که اغلب در سرطان از تنظیم خارج شده اند [8]. نقش اصلی LncRNAs به عنوان تنظیم کننده­ها در بیان ژن­هاي کدگذاري پروتئین با تاثیر بر ژن­هاي همسایه آن و یا تاثیر بر ژن­هاي دور در کروموزوم­هاي دیگر توصیف شده است. همچنین تکثیر، تهاجم و متاستاز، یکی از مهمترین ویژگی­هاي بیولوژیکی مرگ­ومیر ناشی از سرطان کولون است که می­تواند به پیش­آگهی ضعیف کمک کند. LncRNAs به طورگسترده­اي در گسترش تکثیر، تهاجم و متاستاز دخالت دارند، که به­طور مستقیم احتمال تشخیص مبتنی بر LncRNAs و پیش­آگهی در سرطان روده بزرگ را افزایش می­دهد. از جمله سرطان روده­بزرگ، شمار قابل­توجهی از بیماري­هاي بدخیم نشان­دهنده ویژگی­هاي خاصی است که فنوتیپ سلول بدخیم را تعریف می­کنند. این ویژگی­هاي سرطان روده بزرگ، مانند تکثیر، تهاجم و متاستاز، توسط LncRNAs تنظیم می­شود [9]. بنابراین بیومارکرهاي بیولوژیکی براي شناسایی تشخیص و پیش­بینی ممکن است اهمیت بالینی داشته­باشند. به خصوص، در دهه گذشته، تحقیقات مولکولی گسترده نشان داده است که LncRNAsها ممکن است نشانگرهاي زیستی بیولوژیکی مهم و قابل­توجهی براي تشخیص­زودرس و پیش­آگهی سرطان روده­بزرگ باشند [10]. 

برچسب‌ها: lncRNAs عملکرد NAMPT PVT1 ,

موضوعات مرتبط: پزشکی , ,

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


RNAهای غیرکدکننده به عنوان بیومارکرهای بالقوه جدید برای تشخیص و پیش آگهی
دو شنبه 13 اسفند 1397 ساعت 17:26 | بازدید : 143 | نویسنده : متخصصین گروه تحقیقاتی پلاسما | ( نظرات )

نتایج مطالعۀ کمال و همکاران (1395)، نشان داد که؛ سطح سرمی ویسفاتین در بسیاری از سرطان‌ها افزایش می‌یابد و این افزایش، ارتباط مستقیمی با افزایش میزان بدخیمی و متاستاز دارد.

نتایج مطالعۀ روحی نژاد و همکاران (1395)، نشان داد که؛  در اکثر سرطان هاي انساني افزايش ژنومي در ناحيه کرموزومي  8q24  مشاهده شده است، که غالباَ اين افزايش شامل انکوژن شناخته شده MYC و نواحي اطراف آن مي باشد. از جمله RNA هاي غير رمزگذار مجاور اين انکوژن مي توان به1PVT به عنوان يک پروتو انکوژن اشاره کرد، که ميزان بيان آن ها در بسياري از سرطان ها از جمله کولون، پستان و معده به عنوان بيومارکر تغييرات چشمگيري مشاهده شده است.

بارسوتی و همکاران (2012)، به بررسی ارتباط بین القاء ژن P53 در حضور PVT1 پرداختند. نتایج تحقیق نشان داد که؛ ژن P53  باعث اتصال و واکنش عنصر پاسخ کانیونی در مجاورت 1204miR- می شود. القاء وابسته به ژن P53 از رونوشت ها، درونزایی 1PVT را به طور مداوم نشان می­داد.

در سال 2016 نقش بیومارکري ژن 1PVT در تشخیص سرطان پروستات توسط ایلبودو و همکاران مورد بررسی گرفت. مطالعات این گروه نشان داد علیرغم اینکه اگزون شماره 9 این ژن در سرطان پروستات متاستازي داراي افزایش بیان میباشد اما داراي اختصاصیت و حساسیت قابل قبولی نمی­باشد.

نتایج مطالعه ژی و همکاران (2015)، نشان داد که؛ می­توان از RNAهای غیرکدکننده به عنوان بیومارکرهای بالقوه جدید برای تشخیص و پیش آگهی CRC و همچنین پیش بینی پاسخ به درمان استفاده شود.

 

 

موضوعات مرتبط: پزشکی , ,

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


صفحه قبل 1 صفحه بعد

منوی کاربری09123600694



نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
خبرنامه09123600694
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



دیگر موارد
آمار PDsabz.org
:: کل مطالب : 5738
:: کل نظرات : 0
:: افراد آنلاین : 1
:: تعداد اعضا : 9


:: بازدید امروز : 9
:: باردید دیروز : 0
:: بازدید هفته : 106
:: بازدید ماه : 631
:: بازدید سال : 5041
:: بازدید کلی : 102402
امارگیر وبلاگامارگیر سایتتقویم و ساعت
امارگیر وبلاگامارگیر سایتتقویم و ساعت انجام پايان نامه دكتري انجام پايان نامه كارشناسي ارشد فوری انجام پايان نامه كارشناسي چگونه لاغر شویم؟ انجام پايان نامه ارشد انجام پایان نامه کارشناسی ارشد انجام پایان نامه دانشجویی انجام پایان نامه ارشد کامپیوتر انجام پايان نامه سنندج انجام پایان نامه ارشد انجام پایان نامه کارشناسی ارشد تهران هوش مصنوعی انجام پایان نامه مراحل انجام پايان نامه ارشد انجام پایان نامه کارشناسی انجام پایان نامه شهرسازی انجام پایان نامه کارشناسی ارشد پرستاری تلگرام علی کریمی اصفهان شیراز قیمت انجام پایان نامه کارشناسی ارشد مهندسی عمران انجام پایان نامه کارشناسی ارشد معماری انجام پروپوزال مدیریت انجام پروپوزال پزشکی انجام پروپوزال ارشد معماری انجام پروپوزال دکتری انجام پروپوزال دکتری مدیریت تلگرام علی دایی انجام پروپوزال مهندسی صنایع انجام پروپوزال مهندسی پزشکی انجام پروپوزال مراحل انجام پروپوزال انجام پروپوزال مدیریت بازرگانی چگونه پولدار شویم؟ انجام پروپوزال ارشد روش انجام پروپوزال انجام سمينار انجام سمينار دکتری انجام سمینار کارشناسی ارشد برق انجام سمينار تغيير انجام سمینار ارشد انجام سمينار دكتری انجام سمينار مديريت انجام سمينار جديد انجام سمینار دانشجویی انجام سمینار ارشد کامپیوتر انجام سمینار کارشناسی ارشد عمران انجام سمینار و پایان نامه انجام سمينار شيمي انجام سمينار حقوق انجام سمینار کارشناسی ارشد مهندسی پزشکی انجام سمينار موفقيت انجام سمینار انجام سمینار دکتری انجام مقاله دانشجویی انجام مقاله و پایان نامه انجام مقاله isi انجام مقاله تبلیغ سفارش انجام مقاله انجام مقاله فوری انجام مقاله دانشجویی انجام مقاله نویسی انجام مقاله مروری انجام مقاله لرستان انجام مقاله علمی انجام مقاله isi معماری انجام مقاله کنفرانسی انجام مقاله مشهد انجام مقاله تبریز انجام سمینار سیستان شرکت معتبر پایا نامه نویسی انجام پایان نامه قیمت انجام پایان نامه کارشناسی ارشد